Danielle El Haddad zoekt een Kamer/Appartement/Studio in Amsterdam

Danielle El Haddad zoekt: Een Kamer/Appartement/Studio in Amsterdam

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 30 m2
  • Vrouw
  • 13 Per direct

Hallo,

Mijn naam is Danielle, 22 jaar oud. Zelf ben ik woonachtig in Nijmegen. Ik spreek de talen Spaans, Arabisch, Duits, Nederlands, Engels et un peu Français... maar nu dus....

Ik ben opzoek naar een kamer, appartement of een studio in Amsterdam of vlakbij Amsterdam. Het liefst vlakbij Schiphol omdat ik 4 maanden op Schiphol stage ga lopen van 21 september 2017 tot 21 januari 2018 als een grondstewardess.

Ik ben een nette dame, ik rook niet, altijd in voor een feestje, gezellig, uiteten, sporten, ik sta altijd klaar voor mensen die hulp nodig hebben en ik ben natuurlijk gek op REIZEN! Vandaar dat ik ook een stewardess opleiding volg.

Het liefst wil ik een kamer, appartement of een studio die schoon (netjes) is met een eigen badkamer en een keuken maar als dat niet mogelijk is dan kan het natuurlijk ook met andere kamergenoten zijn.

Prijs in overleg maar het liefst rond de 300/400€
Inschrijven is een vereiste, maar als inschrijven toch echt niet mogelijk is dan kunt u het mij natuurlijk ook laten weten.

Heeft u een kamer, appartement of een studio beschikbaar? Of ben jij ook opzoek naar een kamer , appartement of studio dan kunnen we misschien samen wat zoeken!

Je kan mij een berichtje sturen en dan komen we snel in contact!

Groetjes,
Danielle

Algemene informatie: Danielle El Haddad
  Vrouw, 22 jaar