Room for rent: no longer available Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam

  • 16 m2
  • 1 room
  • 16 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Mooie kamer te huur in Amsterdam voor long stay

Het G Hotel is gelegen op 3 km van Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Deze accommodatie bevindt zich tevens op 15 km van de luchthaven Amsterdam Schiphol. De Negen Straatjes is op 2.3 km van deze locatie. Bovendien ligt OBA-Bibliotheek Van Amsterdam op loopafstand van de locatie.

Het hotel biedt een bagageopslag, parkeerplaats en een verkoopautomaat.

De kamer is voorzien van een persoonlijk kluisje, flatscreen TV met meerdere kanalen, een zitje met bureau en een waterkoker. De privé badkamer is voorzien van een douche en handdoeken. De kamer wordt luchtgekoeld.

Prijs is € 975- voor één persoon exclusief toeristenbelasting. De prijs voor twee personen is €1075,-. Wij rekenen een borg van €975,- en €265,- plaatsingskosten.

Toeristenbelasting moet rechtstreeks aan het hotel worden betaald. Wanneer je reeds ingeschreven staat in de gemeente Amsterdam hoef je geen toeristenbelasting te betalen

We hebben nog een aantal kamers vrij, dus wees er snel bij! De kamers kunnen qua indeling en inrichting enigszins afwijken van de foto's.

Beschikbaar per direct
Beschikbaar tot 1 maart 2022. Eventueel verlening mogelijk.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map