Room for rent: no longer available Evertsweertplantsoen in Amsterdam

  • 19 m2
  • 1 room
  • 30 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Lieve mensen,

Het gaat om een ruim 4-kamer maisonnette appartement in Osdorp op de 2e etage, gelegen aan de Baden Powellweg. Bij entree liggen 2 slaapkamers, via de trap naar boven kom je bij de keuken/woonkamer/ badkamer en 1 slaapkamer. De woonkamer keuken badkamer en apart toilet zijn gedeeld. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en afzuigkap). De grootste bovenste slaapkamer komt vrij en is ongeveer 19m², deze is ongemeubileerd. De woning heeft twee ruime inpandige bergingen en een berging beneden in de garage. Verder is het balkon ook vrij groot. Om de twee weken komt er een fantastische schoonmaker die de gedeelde ruimtes schoonmaakt.
Binnen 20/25 minuten ben je in het centrum met de tram 1 op 5 minuten loopafstand of met de tram 17 om de hoek. In de buurt is er een supermarkt, meerdere winkeltjes en Osdorpplein ligt op 10 minuten loopafstand. Het is een super fijne ruime woning, met veel OV mogelijkheden in de buurt, zit zo op de snelweg en het is hier vrij parkeren.
Huur is €625 all-in en ik vraag een maand borg.
Ben jij op zoek naar een woning voor onbepaalde tijd en wil je die delen met een super gezellige huisgenoot die het leuk vind om af en toe samen te eten maar ook een druk eigen leven heeft? Stuur mij een berichtje!! Inschrijven is mogelijk. Ik ben op zoek naar een gezellig, rustig, net persoon die fulltime werkt en kan aantonen dat deze in staat is om de huur te betalen (d.m.v. loonstrookjes en arbeidscontract).

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Osdorp-Midden
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: 1
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map