Room for rent: Rijnstraat in Amsterdam

  • 16 m2
  • 1 room
  • 30 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Bart en ik (Ramses) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot. We zijn allebei 28 jaar oud en kennen elkaar van onze studie scheikunde hier in Amsterdam. Bart heeft zijn eigen plekje boven op zolder, maar de keuken, badkamer en woonkamer zijn gedeeld.

Er komt een slaapkamer vrij aan de voorkant van het huis omdat onze vorige huisgenoot nu gaat samenwonen met zijn vriendin. De slaapkamer is ruim 16 vierkante meter, krijgt veel natuurlijk zonlicht en heeft een grote ingebouwde kast. De kamer komt beschikbaar 1 maart. In eerste instantie krijg je een tijdelijk huurcontract van 6 maanden, maar als alles bevalt (en daar gaan we natuurlijk vanuit), dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

De kale huurprijs is 625 euro. Daar komt nog iets meer dan 125 euro per maand bij voor: gas, electra, water, internet, schoonmaker, waterschapsbelasting en afvalstoffenheffing. De totale maandelijkse kosten zijn daarmee zo'n 750 euro (dit is enigszins afhankelijk van de daadwerkelijke rekeningen).

Het hele huis is al ingericht en je hoeft hier niets voor bij te dragen. Al zijn nieuwe bijdragen aan de gemeenschappelijke ruimtes wel meer dan welkom.

We zoeken bij voorkeur een mannelijke huurder en iemand die Nederlands kan spreken. Verder is onze ideale nieuwe huisgenoot iemand die net klaar is met studeren of al een paar jaar aan het werk is. Het zou fijn zijn als je wat gezelligheid meeneemt naar het huis en meedoet met afentoe samen koken of een serietje/film wilt meekijken op de bank na een dag werken.

Ik zelf ben een sportieve, sociale, nerdy ICT'er die houdt van gamen, film/series kijken, bordspellen, zwemmen, wielrennen, surfen en altijd in is voor sociale gebeurtenissen. Bart is een stuk rustiger en meer op zichzelf.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen wonen? Reageer dan en vertel wat over jezelf. Wat doe je op het moment? Wat voor opleiding heb je gedaan? Wat zijn je passies? Hoe zie jij jezelf als huisgenoot? Heb je een relatie of ben je net als ik een hopeloze romanticus? Maak je reactie zo gek als je wilt ;). Kan je via deze site ook foto's en video's delen? Doe dat dan gerust!

Uit alle reacties die we ontvangen zullen we zoveel mogelijk mensen proberen uit te nodigen om kennis te komen maken.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Rivierenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 2
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 25
Maximum age: 35
Gender: Man
Status: Professional Starter
Show on map