Room for rent: Willem Heselaarsstraat in Amsterdam

  • 95 m2
  • 1 room
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

De woning is gelegen op de begane grond en door de openheid door het gehele huis kunnen we bij deze woning wel spreken van een mooie luxe loft. Het is een bijzonder mooi hoog afgewerkt appartement. Het appartement is gelegen in Osdorp, de uitvalswegen/winkels etc. zijn ideaal en liggen om de hoek, wat ook erg aantrekkelijk is van de woning is het vrij parkeren voor de deur. In Amsterdam kunnen we wel spreken van een uitzonderlijkheid.
Het appartement zelf heeft een ruime woonkamer met een open woonkeuken die voorzien is van alle benodigdheden (vaatwasser/oven/ijskast/vriezer en een inductiekookplaat) Er is in de woonkamer middels een beamer ook een bioscoop hoek gecreëerd. Dit geeft het appartement extra luxe. De lichtinval in het gehele appartement is ook fantastisch door de hoge ramen komt het appartement/loft nog meer tot zijn recht.
Via de woonkamer kunt u een trappetje op en komt u terecht bij een extra kamer/kantoor die u in kan delen hoe u wenst. Ook heeft het een aparte wasruimte en een separaat toilet. Via de hal kunt u door de walk-in-closet lopen die u brengt bij de badkamer met bad en aparte douche. Vanuit de walk-in-closet komt u met een trappetje naar boven de open slaapkamer in. Via de slaapkamer kunt u zo via een balustrade de woonkamer inkijken. Dit geeft een erg luxe loft gevoel.
Kortom; kom een vrijblijvend kijkje nemen en ervaar de luxe van deze woning in een erg aangename omgeving. Kindvriendelijk en perfecte uitvalswegen.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map