Room for rent: no longer available Adelaarsweg in Amsterdam

  • 13 m2
  • 1 room
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Hi kamerzoekenden (v),

Wij, Rowie (22) en Tessa (23) zijn twee studerende meiden die de mogelijkheid hebben gekregen om via een makelaar een mooi huisje te huren in Noord. Het huis ligt op 2 minuten lopen vanaf de pont, die naar CS gaat. Het huis bevindt zich op de Adelaarsweg.

De woning bevindt zich in een huis waar meerdere studenten wonen, wij bewonen de onderste verdieping van het huis, de woning is verdeeld in meerdere appartementen. Het huis heeft een gezamenlijke keuken/douche/wc. En jouw kamer is 13 m2 en zal zo'n ongeveer 495 euro kosten (incl., maar excl. WiFi). Om daar te kunnen wonen, zijn wij opzoek naar 1 andere leuk en supertof huisgenootje die bij ons wil wonen.

Wij zijn allebei derdejaars student Aviation Studies aan de HvA. Wij zijn opzoek naar een gezellige en toffe chick die net als ons in de zelfde fase van haar studie zit en die het leuk vindt om samen te eten, te borrelen/feesten of samen te chillen.

Interesse??? Stuur een Bericht met wat informatie over je zelf en waarom wij jou moeten kiezen. We kunnen niet echt een hospi houden (omdat we er zelf nog niet in zitten), dus de leukste meiden worden gevraagd om een drankje te komen doen in de kroeg. De hospi/kroeg datum is a.s vrijdag of maandag. De datum laten wij jou nog weten.

Klein detail: je kan je niet inschrijven op het adres

Liefs, Rowie en Tessa

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: IJplein en Vogelbuurt
Register municipality: No
Status: Unfurnished
Housemates: 2
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Smoking inside
Shared yard
Dishwasher

Preferred tenant

Minimum age: 20
Maximum age: 29
Gender: Vrouw
Status: Student
Show on map