Kamer huren: niet meer beschikbaar Kloveniersburgwal in Amsterdam

  • 190 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het delen van een ruim (190 m2) en zeer aantrekkelijk appartement met een vriendelijk en interessant stel, in het hart van de binnenstad. Dit is een unieke kans, zowel de plek als het type co-living dat wordt aangeboden.

DE FLAT

Dit huis is een duplex appartement van hoge kwaliteit. Het beslaat de bovenste 2 verdiepingen van een dubbel grachtenpand uit begin 17e eeuw. Het heeft veel ramen, veel licht en een uitzonderlijk uitzicht aan beide kanten. Het is onlangs gerenoveerd tot een hoge standaard en is volledig gemeubileerd.

Een PDF-fotoalbum is beschikbaar op aanvraag.

Benedenverdieping:
Er is een grote gemeenschappelijke ruimte (80m2) met een leefruimte, eethoek en open keuken, een toilet, een mooie gastenslaapkamer en een sfeervol dakterras met een fantastisch uitzicht.

Bovenverdieping:
Dit is de bovenste verdieping van het huis, onder het dak. Er zijn 2 grote slaapkamers met zichtbare balken, een ruime badkamer, een apart toilet en een waskamer.

Je eigen slaapkamer:
Op de bovenste verdieping, 20m2, gemeubileerd, rustig, met 3 ramen op het zuidoosten die een aantrekkelijk uitzicht geven over een klassiek Amsterdams daklandschap.

BUURT
Hyper centraal en handig, inclusief korte loopafstanden: 2' naar de metro (Nieuwmarkt), 3' naar UvA (Bushuis), 12' naar Centraal Station. Leuke cafés, bars en restaurants in de directe omgeving.

OVER ONS
Internationaal stel, gelukkig getrouwd, geen kinderen. Zij is een leider op het gebied van duurzaamheid. Hij is schrijver en de drijvende kracht achter een gezamenlijk project rond één centraal thema: de evolutie van intieme relaties en gezinnen in de 21e eeuw.

Al meer dan 6 jaar in Amsterdam en hier voor de lange termijn, niveau Nederlands al goed (B2) en wordt steeds beter. Leuk, makkelijk in de omgang en respectvol. Graag genieten van een oprechte connectie en diepere gesprekken.

WIE WE ZOEKEN

We hebben geen specifiek profiel in gedachten, behalve een paar basisprincipes: attent en netjes, open en betrokken, geïnteresseerd in anderen en in nieuwe ideeën en, belangrijk, positief over dit ongewone aanbod.

Interesse in het thema van ons project zou ook welkom zijn, omdat het een groot deel uitmaakt van ons privéleven en we er thuis vaak evenementen voor organiseren.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Zuiderkerkbuurt
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart