Kamer huren: Jephtastraat in Amsterdam

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

€ 800.- inclusief alle kosten

***Op zoek naar een knusse kamer in Amsterdam? Dat kan!***

Welkom bij Jephtastraat, in het hart van de bruisende stad Amsterdam. Hier vind je een gezellig en ruim appartement met een studentenkamer die wacht om bewoond te worden.

***Een Unieke Woonervaring***

Deze supercomfortabele kamer is van alle gemakken voorzien. Geniet van je eigen thuisbioscoop, een luxe Auping bed met een medisch matras voor het ultieme slaapcomfort. Maar dat is nog niet alles! Je deelt dit geweldige appartement met een lieve en gezellige huisgenoot, Lovely Roomate, die altijd klaarstaat met een warm hart ❤️.

***Alleen Voor Echte Kattenliefhebbers***

Ben jij een echte kattenliefhebber? Dan is deze plek perfect voor jou! We zoeken iemand die dol is op katten, ze graag knuffelt en bereid is de zorg voor deze lieve beestjes op zich te nemen.

***Een Kamer Met Een Bijzonder Verhaal***

Vanwege de recente hartoperatie van de vader van de verhuurder en de noodzaak van continue zorg voor hem, komt deze unieke kamer beschikbaar voor een liefdevol en zorgzaam persoon. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan!

***Voor Wie Is Dit Appartement Geschikt?***

Deze fantastische woonruimte is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een plekje om zich thuis te voelen in Amsterdam.

Klaar om de stap te zetten naar een nieuwe en bijzondere woonsituatie? Neem snel contact op en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige bewoner van deze geweldige kamer in Amsterdam!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Bosleeuw
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart