Kamer huren: niet meer beschikbaar Bennebroekstraat in Amsterdam

  • 85 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beste kamerzoekenden,

Ik ga een super leuk huisje in Amsterdam Zuid in de buurt bij het Hoofddorpplein huren. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot tussen de 18 en 28 jaar, werkend of studerend maakt niet veel uit, zolang we het maar met elkaar kunnen vinden! :)

De woning:

Je komt binnen in de hal. Vanuit daar kun je naar de slaapkamers, de woonkamer met aparte eetkamer, de badkamer, de keuken en het balkon. Via de twee slaapkamers en de keuken kun je naar het balkon. Via het algemene trappenhuis ga je een trap op, waar zich nog een grote kamer bevindt. De bovenburen hebben een dakterras, waar wij ook gebruik van mogen maken als we het vragen.

Voor jou zijn er dus 2 opties.

Optie 1:
Je neemt de kleinere slaapkamer in de woning zelf en hoeft dus geen trappen op en neer te lopen om bij de ‘hoofd’ woning te komen

Optie 2:
Je neemt de grotere slaapkamer boven. Een klein nadeel is dat je dan wel via het algemene trappenhuis moet lopen om bijv de keuken en de badkamer te gebruiken. Wel heeft deze kamer een wastafel en is hij een stuk groter dan de slaapkamer in de ‘hoofd’ woning. En daarnaast is er maar 1 andere bewoner die van deze trap gebruik maakt, dus de kans dat je diegene tegen komt op de trap is best klein :)

Ik betaal zelf 3000€ borg, vandaar dat ik de helft vraag aan degene die samen met mij in het huis zal gaan wonen.

Overige lasten zoals gas, water, licht, tv en internet heb ik ingeschat wat in totaal uitkomt op een huurprijs van 850€ incl. Per persoon.

De buurt:
De woning is gelegen in Amsterdam zuid in een super leuke buurt, waar eigenlijk van alles door elkaar woont. Jong en oud, studenten, gezinnen!
Op het hoofddorpplein kun je de bus en de tram pakken, dit is ongeveer 3 minuten lopen vanaf de woning. Ook is de snelweg heel dichtbij. In de straat zelf, is er een beveiligde stalling waar je voor een paar euro per maand eventueel je scooter of fiets zou kunnen neerzetten. Voor een parkeervergunning is er op dit moment geen wachtlijst en dit kost geloof ik ongeveer 120 euro per half jaar. Verder zijn er super veel winkeltjes, waar je lekker brood en groente kunt kopen, maar de Albert Heijn en de Deen zijn ook in de buurt.

De huidige huurder zijn op dit moment druk aan het verhuizen, dus de woning is een beetje rommelig op de foto’s en filmpjes. Wanneer zij uit de woning gaan, zullen ze alles witten en alle gaatjes in de muren dicht maken zodat de woning netjes wordt achtergelaten! :) Ik kan dus helaas geen kijkavond organiseren, omdat de huidige huurders er nog wonen.

Ik kom er net achter dat je hier geen filmpjes kunt plaatsen, en ik heb helaas alleen foto’s gemaakt van de keuken. Mocht je de hele woning willen zien, stuur mij dan even een berichtje, dan stuur ik de filmpjes door!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Hoofddorppleinbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 1
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter Student
Tonen op kaart