Luca  zoekt een Kamer / Studio in Amsterdam

Luca zoekt: Een Kamer / Studio in Amsterdam

  • Kamer / Studio
  • Min. 12 m2
  • Man
  • 28 Per direct

Hi ik ben Luca,

Ik ben een 20-jarige student en ik woon momenteel in Leiden. Ik heb vorig jaar mijn mbo afgerond in marketing & sales. Ik heb tijdens mijn mbo 2 buitenland stages gelopen. Het eerste jaar ben ik 3 maanden in Kaapstad, Zuid-Afrika geweest, en het 2e jaar heb ik 3 maanden in Shanghai, China een stage gelopen en heb ik de Chinese taal gestudeerd. Ik heb met mijn stage toen ook mijn studie afgerond en ben gelijk gaan backpacken in Zuid-Oost Aziƫ voor 4 maanden.

Na mijn reis heb ik een tussenjaar gehad en ben ik mijn eigen business gestart. Ik ben een eigen webshop begonnen die milieuvriendelijke producten verkocht in Nederland.

Ik ben inmiddels weer begonnen aan mijn Hbo. Ik studeer momenteel International Business Management in het Engels in Amsterdam.

Ik ben een open minded persoon die met een internationaal perspectief naar dingen kijkt. Ik houd af en toe van een feestje, maar ben niet iemand die elke dag van de week uitgaat. Ik ben erg nieuwsgierig ingesteld en vind het super leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Ik ben niet bang om uit mijn comfort zone te stappen. En ik heb een passie voor surfen en snowboarden, dit kan natuurlijk niet altijd dus wanneer ik hier geen tijd voor heb ben ik te vinden in de sportschool om fit te blijven. Ik vind gezond leven belangrijk en niets maakt mij gelukkiger dan lekker eten. Koken is dan ook een van mijn hobbies! :)

Ik sta er altijd voor open om langs te komen voor een bezichtiging.

Met vriendelijke groet,

Luca

Algemene informatie: Luca
  Man, 25 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars International Business (HBO)