Sven zoekt een Kamer in Amsterdam

Sven zoekt: Een Kamer in Amsterdam

  • Kamer
  • Min. 6 m2
  • Man
  • 20 Per direct

Hallo!
Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Sven (35 jaar) en woon in Amsterdam. Ik werk als vrijwilliger bij het Rode Kruis en doe daarnaast een praktijkgerichte opleiding als software engineer. Hiernaast ben ik erg graag met mensen, zoals mijn vrienden/familie en huisgenoten. Dingen die belangrijk zijn voor mij en mij een beetje beschrijven:

- Genieten van de dagelijks dingen en stilstaan bij het heden
- Openstaan voor nieuwe perspectieven
- Lieve mensen om mij heen
- Dansen (en danslessen)
- Muziek – luisteren/spelen
- Bewegen/sporten
- Glimlachen!
- Gezelligheid
- Bewust luisteren
- Lezen
- Op mezelf zijn
- Yoga
- Spontaan zijn en leuke dingen doen
- Koken (plant-based)
- Drink/rook niet
- Reizen/nieuwe culturen ontdekken
- Boeddhisme

Samenwonen
Voor mij is het “samen zijn” in het samenwonen een belangrijk aspect. Ik ben erg graag in het samenzijn van andere mensen waar je een connectie voelt en plezier hebt in het samenwonen. Ik bied de ander graag een luisterend oor en neem graag de tijd voor een ander. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk de ander de ruimte te geven en mij aan te passen waar dit nodig is. Ik ben een flexibele en (hopelijk!) plezierige huisgenoot. Daarnaast is in het samenwonen ook een gevoel van vertrouwen en fijne communicatie belangrijk voor mij. Ik bied veel waarde aan het thuis voelen in je huis, en dit ook aan de ander kunnen bieden. Tijd maken voor elkaar en gezamenlijk dingen doen lijkt me een erg leuke toevoeging aan het samenwonen, maar een must is het niet. Mezelf kunnen terugtrekken doe ik ook graag. Ik hou ruimtes graag opgeruimd en schoon en draag hier graag aan bij.

Achtergrond
Ik ben opgegroeid in Amsterdam en heb een lieve familie en ben erg gek op mijn twee jonge neefjes. Ik heb van alles gedaan als werk (horeca, web development, personal/fitness training). Vroeger politiek actief geweest waar onderwerpen als mensenrechten/dierenwelzijn/feminisme belangrijk voor mij waren. Nu ben ik meer van het bijdragen in plaats van ‘willen veranderen’. Tien jaar erg verliefd en getrouwd geweest. Vijf jaar in Engeland gewoond. Sinds een jaar weer terug in Amsterdam.
Heden/toekomst Ik geniet erg van in Amsterdam wonen en dicht bij mijn familie zijn. Ik ben bezig met een verkort traject om software engineer te worden. Mogelijk wil ik de medische richting opgaan met het ontwerpen van (medische) hulpmiddelen. Daarnaast draag ik graag bij aan mijn medemens zoals nu vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis te doen. Verder laat ik me lekker door het leven verassen!

Vriendelijke groeten,
Sven van Hasselt

Algemene informatie: Sven
  Man, 37 jaar
Type huurder: Starter