Buro,  bank en bed

Kamer huren: niet meer beschikbaar Korte Geuzenstraat in Amsterdam

  • 10 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DE KAMER
Een heerlijke pas gerenoveerde en comfortabele kamer van 10m2 met fantastisch uitzicht over Amsterdam.

De kamer is ingericht met een hoogslaper waaronder je lekker kunt werken aan het buro of relaxen op de bank. De kamer is voorzien van alle gemakken zoals een wastafel met warm en koud water, een koelkast en een grote kast voor al je spullen. Hierin vindt je ook een lekker nieuw dekbed, lakens, kussens etc.
Er is voldoende bergruimte in de kast, maar ook onder de bank is extra ruimte voor je spullen.

De huur is inclusief wifi, gas, water en licht (mits redelijk gebruik) , 3x per week schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes zoals keuken, badkamer en gang.
DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Via de gezamenlijke lift of de trap ga je naar de 7e etage. Bij binnenkomst vind je de gemeenschappelijke badkamer met 2 douches en 2 toiletten.
Aan de andere kant is de goed ingerichte keuken met een gezellige tafel zodat je kunt genieten van het uitzicht over Amsterdam.
In de keuken kun je gebruik maken van alle apparatuur zoals de kookplaat, magnetron, waterkoker maar ook pannen, borden, bestek etc.

DE OMGEVING
De kamer is gelegen in een mooi monumentaal pand uit 1942 en is rustig gelegen op de hoek van de Kostverlorenvaart en de Admiraal de Ruijterweg. Dit is op de grens van de Baarsjes en Oud-West.
De buurt is voorzien van alle gemakken. Je kunt lekker eten en drinken bij onder meer Bagels & Beans, Frits (heerlijke burgers en gezellige bar), Stach Food (biologisch) en De Foodhallen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Albert Heijn of een van de lokale groentewinkels, slagers en bakkers om de hoek. En ook kun je lekker uit je dak gaan in de buurt bij De School of de wat meer ontspannen Club Lite.

BEREIKBAARHEID
Op de fiets ben je binnen enkele minuten in het Westerpark, het Vondelpark, de Jordaan, het centrum en de stations Sloterdijk en Centraal.
Met het openbaar vervoer reizen is ook gemakkelijk.Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek. En de bussen 18 en 80 brengen je o.a. naar Amsterdam Centraal en Zandvoort (het strand).
Met de auto vanaf de A10, afslag S105 ben je snel in de buurt en voor de deur kun je betaald parkeren. Overdag vind je gemakkelijk een plekje.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oud West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Binnen roken
Blusapparaat
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Lift
Schoonmaker
Tonen op kaart