Kamer huren: niet meer beschikbaar Mezquitalaan in Amsterdam

  • 10 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Vandaag start onze grote verbouwing! We krijgen een opbouw en aanbouw waardoor er 3 extra kamers bij komen.
Wie zijn wij? 4 meiden en 4 jongens, studerend en werkend tussen de 20 en 25 jaar. Door de weeks houden we ons rustig, maar in het weekend pakken we graag een feestje met de daar bijbehorende borrels! Wij huren dit pand als woongroep.
Het is een eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt net buiten de ring in Amsterdam Nieuw-West. Met 15 minuten fietsen zit je in hartje Amsterdam en op 5 minuten loopafstand de metro.

We houden het huis graag netjes, omdat we er zelf verantwoordelijk zijn. Verwacht dus geen stinkend, vies, studentenhuis waarin elke avond biergooi feesten gegeven worden. Daarvoor gaan de naar De School die op 5 min fietsen afstand ligt. We houden er van om met elkaar te koken, te eten, een spelletje te doen of suf tv te kijken. Maar als je geen zin hebt in gezelligheid, trek je je lekker terug op je kamer. Ook prima!

We krijgen een splinter nieuwe keuken met nieuwe apparatuur (2 combi-ovens, 2 vaatwassers, 2 fornuizen, 2 afzuigkappen en een super hip barretje), extra badkamer met douche en spoelbak, een woonkamer van 14m2 aangrenzend aan de tuin, nieuw betegelde tuin van 26m2, een dakterras van 20m2. Twee nieuwe kamers zullen bovenop het dak gemaakt worden, de andere kamer wordt gebouwd op de begane grond en zal dus grenzen aan woonkamer en tuin.

Kamer 7m2: €500 incl. (met directe deur naar dakterras)
Kamer 10m2: €550 incl. (grote raampartij met prachtig uitzicht)
Kamer 11m2: €550 incl. (met directe deur naar tuin)

Wat zoeken wij?
Meiden en jongens (tussen de 20 en 25 jaar) die een leuke match zijn met onze woongroep en voor een langere termijn een kamer zoeken. Huisdieren zijn niet in huis toegestaan. Wel hebben we 2 lieve konijntjes in de tuin!

Heb je interesse? Stuur dan een mail met een leuk verhaal over jezelf, je lelijkste foto en je meest hilarische actie ooit!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Overtoomse Veld
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: 26
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart