Kamer huren: niet meer beschikbaar Veerstraat in Amsterdam

  • 12 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In februari 2018 vertrek ik voor langere tijd naar het buitenland! Daarom wil ik mijn kamer in Amsterdam onderverhuren. Ik heb nu 31 december 2018 als einddatum ingevuld, maar dit staat niet vast :).

Het appartement is gelegen in een hele fijne en veilige buurt. Het vondelpark is 2min fietsen en om bij het Leidseplein te komen ben je maar 10 minuutjes onderweg. De Albert Heijn ligt aan het einde van de straat en het Haarlemmermeerstation bevindt zich op 3min loopafstand.

Over de kamer:
De kamer is ongeveer 12m2 en grenst aan het dakterras en heeft dus een eigen deur om hierop te kunnen komen. Ik laat hem gemeubileerd achter, dus een bank, een grote kast, een tv, een bureau en bed is er allemaal al. Mocht je iets (een meubel o.i.d.) zelf willen meenemen/vervangen, dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is.

Je deelt het dakterras, de badkamer en de keuken met 1 huisgenote (een meid van 22). De huurprijs is €530 per maand, inclusief. Er zijn geen andere of verborgen huurkosten die hier nog bij komen. De borg heb ik nog niet exact bepaald.

Een vaatwasser en een wasmachine zijn overigens ook aanwezig.

Het is een net, klein appartementje met eigen dakterras, geen studentenhuis of dergelijke dus het is belangrijk dat je netjes bent!

Ben jij een nette, gezellige dame van rond de 21 - 26 jaar en op zoek naar een leuke kamer in Amsterdam, of heb je vragen, stuur dan iets over jezelf! Dan kunnen we eventueel wat afspreken om te komen kijken :)

Groetjes

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Schinkelbuurt
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 1
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 19
Maximum leeftijd: 26
Geslacht: Vrouw
Status: Student Werkzoekende
Tonen op kaart