Kamer huren: niet meer beschikbaar Victor Rutgersstraat in Amsterdam

  • 7 m2
  • 1 kamer
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beste kamerzoekende,
Per november/december (in overleg) is er een kamer beschikbaar aan de Victor Rutgersstraat in Amsterdam. De kamer die beschikbaar is ongeveer 7m2 zijn en kost €540 inclusief (inschrijven mogelijk). Daarnaast is de borg eenmaal de kale huur, wat uitkomt op €480 per persoon.
Je zal de woning gaan delen met vier jongens van midden 20 die allemaal hun eigen gangetje gaan. Wel vinden we het leuk om af en toe samen wat te eten, een drankje te doen of een wedstrijdje van Ajax te kijken in de kroeg (wanneer dat weer normaal kan natuurlijk).
De woning is van alle gemakken voorzien. Er is een kleine maar gezellige woonkamer, een grote keuken, een eigen garage voor de fietsen/scooters en niet geheel onbelangrijk: een eigen tuin met alle ruimte voor zomerse bbq-sessies. Verder zullen er volgend jaar nog wat veranderingen aan de woning gedaan worden om het een nog lekkerder huis te maken.
Met Plein '40-'45 op kruipafstand zijn de AH, Dirk van den Broek, Jumbo, Kruidvat en alle andere winkels die je echt nodig hebt om de hoek. Verder zijn metrostation Burg de Vlugtlaan en station Amsterdam Sloterdijk op 10 min lopen/ 5 min fietsen van de woning. Naar Amsterdam Centraal ben je op de fiets zo'n 20 min onderweg, net ver genoeg om die quarantaine kilo's er af te zweten.
Mocht je interesse of vragen hebben stuur me dan gerust even een berichtje!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Sloterdijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 4
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Geen balkon
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Lift
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Tonen op kaart